Door Bianca
Wij hebben een horloge gekocht voor onze zoon met dyscalculie, wij hebben het net een paar dagen in huis en beginnen aan deze methode te merken dat het onze zoon helpt.Op de site staat meer info.

Een aanrader


Beste Renée en Sebastien,

Wij werken er nu een paar weken mee en het geeft veel duidelijkheid en dus rust in huis en op school. Je kan op dit horloge inderdaad geen gewone tijd aflezen het is om kinderen meer besef van tijd te geven en om ze een houvast te geven van een begin

Wat gebruikers vinden...

Interessante

links

Meningen
kennersMeningen.htmlMeningen.htmlMeningen.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1

Horloges

en eindtijd waardoor ze gemakkelijker aan een opdracht kunnen beginnen, dit stimuleert hun zelfstandigheid enorm.  Ik kan het je echt aanraden.


Ik heb met mjn zoon van zes het horloge uitgeprobeerd en hij begreep

de tijdindeling direct.

(Down + up magazine, Stichting Downsyndroom, Lente 2011)


Zij is blij, wij zijn blij. Trots laat ze haar horloge zien en gebruikt het iedere dag weer. Haar onderwijzeres vertelde mij dat ze ook op school veel geconsentreerder en doelgerichthaar haar taken uitvoert. Volgens haar eigen zeggen heeft ze nog nooit zo’n mooi Sinterklaas cadeau gehad.

(Toos, moeder van een ‘NLD’ kind)


Mijn 86 jarige vader  is soms de draad van het leven een beetje kwijt.

De manco’s in zijn korte geheugen spelen hem met regelmaat parten.

In overleg met medewerkers van het verzorgende huis bestelde ik een ‘Gripopdetijd duohorloge’ voor hem. Hij heeft hierdoor de ‘gewone tijd’ en

de mogelijkheid zich, zonder denken en rekenen, te consentreren

op een afgebakend tijdblok. Het geeft hem rust.

(W.Boerhave)