Als je een bestelling plaatst bij Gripopdetijd.net, kunnen we de volgende gegevens van je vragen: Naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken we om de bezorging van je product correct af te handelen.Je e-mailadres, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de bestelling. Daarnaast stellen wij je om marketing doeleinden nog een aantal vragen, je bent niet verplicht deze te beantwoorden.    

Net als alle webshops houden we door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van Gripopdetijd worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan de wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.


Verwijderen of wijzigen van gegevens.

Wens je dat Gripopdetijd je gegevens verwijdert uit zijn systeem of wijzigt? Dien hiertoe dan gratis een verzoek in per per post of email. Je kunt je zo ook op ieder ogenblik verzetten tegen de verdere verwerking van je persoonsgegevens voor direct marketing.

Het is echter niet mogelijk om de tenaamstelling op een factuur te verwijderen of aan te passen.

Privacyverklaring

Gripopdetijd, speelt open kaart en gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen.

Gripopdetijd is van mening dat de beveiliging van Gripopdetijd.net van bovengemiddeld niveau is én blijft.

Wij beschermen je privacy op de volgende manieren:

Je persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.
Je gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.
Je transactiegegevens worden versleuteld over internet verstuurd.
Wij gebruiken je e-mailadres slechts éénmalig om je bestelling af te ronden. Wij sturen je alleen aanbiedingen, nieuwsbrieven na je uitdrukkelijke toestemming. Als je geen berichten meer wilt ontvangen van Gripopdetijd.net kunt je jezelf te allen tijde uitschrijven middels een mail aan info@gripopdetijd.net